onsdag 28 september 2011

Tjuven funnen

Som jag skrev för två inlägg sedan, fanns det en tjuv i vårt lag.
Tjuven är nu funnen, ertappad och det enda som är kvar är att presentera straffet jag noggrant tänkt ut. Det var ingen mindre än Sandra Johansson. Snacka om att skenet kan bedra. Vem hade kunnat tro att en kvinna med ett sådant vackert anlete hade en så rå insida?

Försöka stjäla från en student. Men rättvisa ska skipas och det med råge.
Känns bra att få agera lite bödel och jag har nu valt ut ett straff.

SJ, som hon kallas i folkmun, ska få skickas till Fort Boyard på Frankrikes västkust. Ni som följt TV 4 senaste två decennierna vet att det är där Fångarna på fortet spelas in. Jag tänkte först på någon av Vladimir Draculas grymma bestraffningsmetoder men det kändes lite väl 1400-tal.
Hur som haver, ska SJ väl på Fort Boyard ta en av de två dvärgarnas plats. Dvärgen som förlorat sitt yrke ska kastas in till tigrarna. SJ ska göra allt vad det innebär att vara dvärg tillsammans med sin like och La Boule. Det vill säga klippa den minst sagt mulliga flintskalliga mannens naglar, massera hans tjurnacke och putsa hans flint. Dessutom agera La Boules trygghet som levande gosedjur under nattens sovtimmar, då han ofta har mardrömmar om tigrarna. Skulle gonggongen någon dag vara trasig på Fort Boyard ska SJ agera gonggong. Någon måste ju trots allt få på han hängslena också.

Vad tycker ni om straffet?



/En lite mindre förbannad #72

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar