fredag 14 oktober 2011

Inför Umeå City-FBC Uppsala

Vi är i dagsläget ensama serieledare efter tre vinster av tre spelade matcher och stämningen i laget är minst sagt bra!

På lördag möter vi FBC Uppsala (f.d Sten Sture) och det blir en riktig (och viktig) värdemätare! Läget i laget hade väl kunnat vara bättre. Elsa har drabbats av körtelfeber och blir borta några veckor, Sören (Maria Söderlund) har varit sjuk i snart två veckor, Amanda Nordin har varit sjuk hela veckan och jag (Camilla Granström) har också varit sjuk i veckan. Vi har fått göra några omstruktureringar i laget men det var verkligen ingenting negativt, det såg riktigt bra ut på träningen! Högt tempo, bra fart under fötterna och riktigt fina kombinationer- SÅ fortsätter vi brudar!!

FBC Uppsala lever på sitt låga försvarsspel, snabba spelvändningar och sina diagonalpassningar så det är dem som vi får se upp med. Vi måste även se till att "döda" våra anfall så att dem inte får vända på oss, samt att vi måste ha tålamod med boll.

Sist vi mötte FBC Uppsala la jag upp ett roligt klipp på en av bortalagets spelare, Hanna Cardell, där hon möter Filip Hammar i den gamla klassikern "slalom-bandy". Jag bara måste lägga upp den igen! Det är inte många div 1 spelare som kan stoltsera(?) med att ha förlorat i innebandy mot Filip Hammar!

http://www.kanal5play.se/klipp/play/vemkanslafilipochfredrik-s03e03-slalombandy

Alla ni där ute med City-hjärtan: Titta och NJUT! Vi vill se henne kasta klubban i samma ilska efter vår match imorgon!



De tre spelare jag tycker ni ska hålla ett extra öga på under morgondagens drabbning är:

* Malin "Cap" Strömberg - vår fantastiska lagkapten som hittills gjort 8(!) poäng. En kämpe, dribbler och framför allt en fruktansvärt bra avslutare. Spelar alltid med hjärtat!

* Marie "Släggan" Häggström - Cap's radarpartner. Styr spelet med en oändlig rutin, skjuter som en häst och som hatar att förlora. Hon ger alltid 110 %!

* Sandra "Tåget" Johansson - en back med riktigt bra slagskott (som hon gärna får utnyttja oftare), snabb, brytningssäker och bra speluppfattning. Täckte mer skott än hela laget tillsammans under gårdagens träning - det bådar gott!


Kom och heja fram oss till tre nya poäng och fortsatt serieledning imorgon (lördag 15/10)!

Matchstart 17.00
Gammlia Arena Väst


/# 17 Camilla Granström 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar